Målfest när Växjö DFF krossade sitt motstånd

Publicerad 18 juni 2022
Evelyn Ijeh frälste Växjö redan i tredje minuten genom att trycka in 1–0 efter en hörna.Foto: Per Magnusson

Växjö DFF tog emot Bergdalens IK från Borås på lördagen. Hemmalaget tog tidigt kommando i matchen genom att trycka in två mål de första tjugo minuterna.

Växjö fortsatte sedan jakten på att dryga ut ledningen, vilket gav utdelning i andra halvlek, då ytterligare fyra mål satt i nätet bakom Bergdalens målvakt. Bergdalen hann dock få till ett reduceringsmål innan slutsignalen ljöd på Visma Arena och matchen slutade 6-1.

Vinsten innebär att Växjö DFF går in i sommaruppehållet som obesegrade. För tillfället ligger laget på en andraplats i tabellen med 26 poäng efter 12 spelade omgångar.