Annons

Manfall på mittfältet i Öster

Publicerad 17 juni 2016
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

Öster är serieledare i division 1 södra och laddar nu för match mot Thomas Askebrands seriefavorit Kristianstad borta. Östertränaren räknar med en tuff uppgift.

– Jag har sett ett par matcher med dem och de är vassa. De spelar en fotboll som liknar vår, säger han.

Annons

Sex vinster, tre kryss och noll förluster är Östers utmärkta facit under säsongsöppningen. Inför matchen mot Kristianstad finns dock ett par bekymmer i truppen. Richard Donkor är fortsatt avstängd och på den listan finns också Isaac Shaze efter hans kort senast. Dessutom är Josef Elvby borta på grund av en bristning i vaden. Det är också frågetecken för spelare som Filip Stenmark, Johan Hjalmarsson och Elmin Nurkic. Det innebär manfall på mittfältet där dock Jonathan Drott återkommer efter avstängning senast mot Landskrona.

– Vi är jobbiga att möta. Det är klart att det är en styrka, utan att vi känner att vi har hittat helt rätt. Vi kan ännu bättre, framför allt offensivt, säger Thomas Askebrand.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons