Annons

Mario Vasilj blir ny assisterande tränare i Öster

Växjö • Publicerad 29 januari 2020
.
.Foto: KRISTER ANDERSSON

Tidigare spelaren Mario Vasilj blir ny assisterande tränare i Östers IF. Han kommer även att ansvara för coachningen av U21-laget.

– Det känns lite som en dröm. Förhoppningsvis kan jag bidra med erfarenhet från spelarkarriären och bitar man har lärt sig under åren från olika tränare man har haft. Jag hoppas även kunna arbeta individuellt med spelarna på ett annat plan och det ska bara bli riktigt roligt att få komma igång, säger Mario Vasilj på Östers hemsida.

Annons

Kontraktet gäller till och med 2021.

– Det känns otroligt roligt att få med Majje på den här resan. En kille som känner föreningen utifrån och in och personifierar Östers IF och vad klubben står för. Majje med sin långa spelarerfarenhet kommer att kunna dela med sig av sina kunskaper till våra spelare i dagens trupp. Både våra unga spelare, men också våra äldre. Tanken är att vi ska arbeta ihop som ett team - men med ett extra fokus kring vårt försvarsspel, säger huvudtränare Denis Velic.

Mario Vasilj gjorde sin sista säsong i Östertröjan år 2018.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons