unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mehic stannar i Öster

Damir Mehic blir Östers IF trogen. Målvakten förlängde på fredagen sitt avtal med klubben.
Damir Mehic.
Damir Mehic.
Foto: Daniel Enestubbe

Damir Mehic har bestämt sig. Östers IF berättade på fredagskvällen att succévärvningen stannar. Målvakten har undertecknat ett nytt avtal med Öster. Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen.

– Otroligt nöjda och glada över att Damir väljer en fortsättning hos oss. Damir har under året visat att han är en av seriens bästa målvakter. Över det är han otroligt omtyckt och viktig i gruppen. Med honom och Stulic känner vi oss väldigt nöjda på målvaktssidan, skriver tränaren Denis Velic i ett meddelande till Minboll.

Mehic själv kommenterar till Östers hemsida:

– Det känns jättebra att ha förlängt mitt kontrakt med ytterligare ett år. Jag trivs fantastiskt bra i laget med både ledare och spelare. Jag och laget har haft ett otroligt bra år hittills och jag hoppas att vi kan fortsätta på den fina trenden under slutet på årets säsong och även bygga vidare på det inför kommande säsong.