Växjö • Publicerad 4 januari 2021
Ilari Melart.
Ilari Melart.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Växjö Lakers besegrade Djurgården med 2-1 efter förlängning på måndagskvällen.

Stockholmarna startade bäst och hade efter 20 minuter satt sig i ledning med 1-0, efter att Manuel Ågren nätat.

I andra kvitterade Lakers när Andrew Calof gick runt kassen och vallade in 1-1 efter 24:11. Siffrorna stod sig över 40 minuter och således var det lika på ett efter två perioder.

Den tredje blev sedan mållös och matchen gick därmed till förlängning. Den blev 58 sekunder gammal innan Ilari Melart pangade in segerpucken och sköt två poäng till Lakers.