Annons

Mingel: Öster kryssade mot serieledarna

Kryss verkar vara resultatet som gäller för Öster i år. Hemma mot serieledarna Varberg blev det 1-1 efter en böljande och dramatisk match.
Växjö • Publicerad 25 juni 2019
Foto: David Färdigh
Foto: David Färdigh

2-2 eller knapp Varberg-seger tippade bollkallarna Gustav Ingvarsson, Hannes Gustavsson, Liam Belo Da Silva och Aldin Paratusic inför matchen.

Foto: David Färdigh

Hoppades på Öster-seger gjorde Lorent Hyseni, Strahinja Vasic och Edvin Trepic.

Foto: David Färdigh
Annons

Laddade inför matchen var bollkallarna Anton Bucquoy, Gustaf Hedberg, Emil Palmgren och Melvin Trepic.

Foto: David Färdigh

Växjöborna Pathric och Elias Herbertsson var precis hemkomna från midsommarfirande just i Varberg. Elias tippade på Öster-seger med 3-0.

Foto: David Färdigh

Förklaringen till Varbergs succé i år är att vi fått behålla större delen av spelartruppen från i fjol och dessutom spetsat med 2-3 duktiga nyförvärv, menade Varbergsupportrarna Tore Bjurenheim, Gert Engsson och Ulrik Bertilsson.

Foto: David Färdigh

En total scenförändring jämfört med ifjol. I år har allt klickat för Varberg. Nu hoppas vi på Allsvenskan, berättade hängivne Varbergsupportern Henrik Larsson.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons