unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Trotjänaren förlänger med Östers IF

.
.
Foto: JONAS LJUNGDAHL

Sedan 2015 har Jonathan Drott spelat i Östers IF. Nu står det klart att mittfältare fortsätter i den röda tröjan.

– Det känns jättebra att ha kommit överens om ett nytt avtal med Öster. Oerhört spännande att få gå in på mitt sjunde år här och Östers IF är en klubb som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. För mig var det ett enkelt val att stanna och jag ser fram emot framtiden, förhoppningsvis med spel inför våra fantastiska supportrar så snart som möjligt, säger Jonathan Drott till klubbens hemsida.

Han har skrivit på ett nytt tvåårsavtal som sträcker sig till och med säsongen 2022.

– Såklart att det känns fantastiskt bra att ha kommit överens med Drott om ett nytt avtal. Jag tycker att Jonathan har stått för en oerhört stark prestation under årets säsong och visar att han fortsätter att utvecklas som fotbollsspelare. Vi ser med glädje fram emot ytterligare två år tillsammans med Jonathan och han har visat att han är en viktig pusselbit i vårt lagbygge, säger tränare Denis Velic till klubbens hemsida.