Annons

Nordén inför tredje Dalenmatchen

Publicerad 14 mars 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Vipers har två raka förlängningsförluster i kvartsfinalsserien mot Dalen. I serien som avgörs i bäst av sju är det under tisdagen återigen dags för match i Fortnox Arena.

– Vi känner att vi har en växel till att ge, både när det gäller spelvändningarna och avsluten. Samtidigt måste vi hjälpa Eero (Kosonen) bättre i målet, säger tränare Niklas Nordén till Smålands Innebandyförbund.

Annons

Senaste matchen i Umeå slutade med förlust efter ett sent kvitteringsmål av Dalen som gav förlängning där de även kunde göra det avgörande målet till 7-6. Det står 2-0 i matcher till Umeålaget men Nordén menar att det går att vända. I fjol ledde Vipers mot Mullsjö med just 2-0 men förlorade.

– Det gäller att gå in med stor ödmjukhet i det här, säger Nordén.

I senaste matchen mot Dalen spelade inte Simon Ohlsson på grund av sjukdom och Robin Mourujärvi klev av efter att ha skadat foten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons