Annons

Norra värvar från Öster

Växjö • Publicerad 12 november 2018
Darmin Sobo är klar för Växjö Norra.
Darmin Sobo är klar för Växjö Norra.Foto: Lena Gunnarsson

Nya division 3-laget Växjö Norra har gjort klart med ett riktigt intressant nyförvärv. Det är målvakten Darmin ”Dado” Sobo som lämnar Öster efter två säsonger i a-laget.

– Växjö Norra är ett perfekt steg för mig, att få vara en viktig del i en spännande satsning i en klubb som andas optimism och vilja att fortsätta utvecklas och nå nya mål, säger Darmin Sobo.

Annons

Målvakten har tidigare även spelat med Oskarshamn och Älmeboda/Linneryd.

– Personligen ska jag bidra med trygghet och stabilitet för att Växjö Norra ska ta ytterligare kliv och vara ett konkurrenskraftigt lag nästa år i division 3. Jag är själv i grunden samma målvakt som tidigare, men självklart har miljön i ett superettanlag gjort att jag har tagit ytterligare kliv i min egen utveckling och jag har en hel del att ge.

Växjö Norras tränare Gustaf Lundholm är förstås mycket nöjd med förstärkningen.

– Darmin är en atletisk målvakt som är reflexsnabb, tydlig i sin kommunikation och bra med fötterna som kommer höjda nivån på och utanför planen rejält

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons