Annons

Ny familjeläktare på Vida Arena

Publicerad 28 juni 2017
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

I år invigs en ny läktare för barnfamiljer på Vida Arena i Växjö.

– Växjö Lakers är mycket tacksamma över att kunna göra den här satsningen för barnfamiljer tillsammans med en av våra äldsta partners, ICA Maxi Stormarknad. Vår ambition är att ha något för alla och kunna erbjuda en bred palett i vårt utbud, säger Växjö Lakers försäljningschef Fredrik Sandberg, på klubbens hemsida.

Annons

På familjeläktaren, som ska ligga på sektion O1, kostar sittbiljetter för barn mellan 6 och 17 år 100 kronor. Vuxna betalar 250 kronor.

– Det känns jättekul att som stor partner sedan länge tillbaka gå in i ett nytt spännande upplägg med Växjö Lakers där vi både stöttar Växjö Lakers som klubb samtidigt som vi ger barnfamiljer möjlighet att gå på hockey till ett bra pris. Dessutom kommer fyra platser skänkas varje match till välgörande ändamål så som barnavdelningen Lekterapin, berättar Håkan Seiborg, Handlare på ICA Maxi Stormarknad i Växjö. på klubbens hemsida.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons