Annons

Ny förlust för Öster

Växjö • Publicerad 1 september 2021
Före detta Österspelaren Petar Petrovic sänkte Öster sedan han slitit sig loss och dunkat upp Trelleborgs segermål i krysset.
Före detta Österspelaren Petar Petrovic sänkte Öster sedan han slitit sig loss och dunkat upp Trelleborgs segermål i krysset.Foto: Josefine Stenersen Nilsson

Det blev en ny förlust när Öster åkte till Trelleborg för match under tisdagskvällen. Trelleborg vann med 1-0 efter mål av den förre Östersspelaren Petar Petrovic.

Målet kom i den 73:e matchminuten och innebar att Öster fick åka hem till Växjö med noll poäng. Samtidigt som Trelleborg gick upp på tredje plats i tabellen ligger nu Öster på plats nio. Det blir en spännande höst eftersom Vasalund på 16:e och sista plats endast är tre poäng bakom. Det är många lag som kommer att göra upp om att inte åka ur.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons