Ny förlust för Tingsryd

Västervik • Publicerad 22 februari 2019

Tingsryd kämpar för att hålla sig kvar över det negativa kvalstrecket men under fredagskvällen förlorade laget veckans andra match. Denna gång mot Västervik efter förlängning.

Tingsryd tog ledningen i den första perioden genom Max Lindroth assisterad av Rasmus Bengtsson och Kim Tallberg. I slutet av andra perioden kvitterade Västervik och matchen gick till förlängning där hemmalaget slutligen avgjorde. Tingsryd fick vända hem med en poäng.

Almtuna, som ligger på 13 plats i tabellen, förlorade också kvällens match mot Oskarshamn med 5-0.