Ny seger för Växjö DFF – klättrar i tabellen

Växjö • Publicerad 17 oktober 2020
.
.Foto: JESPER ZERMAN

Växjö DFF hade en tung inledning på säsongen och låg länge sist i tabellen. Men efter flera segrar den senaste tiden har laget klättrat förbi flera konkurrenter och under lördagen kom en ny seger när Uppsala besegrades med 2-0.

Signe Holt Andersen gjorde matchens första mål efter 28 minuter. Hon assisterades av Ria Öling.

Med några minuter kvar av ordinarie tid i andra halvlek gjorde Amanda Johnsson Haahr 2-0, vilket blev slutresultatet.

Segern innebär att Växjö DFF nu är uppe på sjunde plats i tabellen, men några av lagen som Växjö passerade i och med segern har en match mindre spelad.