Ny seger för Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 18 augusti 2020
.
.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Efter premiärförlusten mot Rögle har Växjö Lakers mött två Smålandskonkurrenter och besegrat dem båda. Efter 5-1 mot HV71 vann Växjö Lakers under tisdagen mot IK Oskarshamn med 3-1.

Matchens första mål kom efter drygt 33 minuter. Richard Gynge gjorde målet i powerplay, assisterad av Joel Persson och Emil Pettersson.

Knappt en minut senare utnyttjade Lakers ett numerärt överläge och gjorde 2-0 genom nyförvärvet Jack Drury. Han assisterades av Emil Pettersson och Richard Gynge.

I slutet av den tredje perioden gjorde lagen ett mål vardera. Nolan Zajac reducerade för Oskarshamn med två minuter och tre sekunder kvar av matchen. Med mindre än en minut kvar gjorde Robert Rosén 3-1, assisterad av Richard Gynge.