Annons

Ny tränare klar för A-laget

Växjö • Publicerad 3 maj 2019
.
.Foto: Lena Gunnarsson

Ingelstad IBK:s herrlag har fått en ny tränare. Ola Karlsson lämnar Växjö Vipers Utveckling och har skrivit på ett tvåårskontrakt. Under sin tränarkarriär har han bland annat varit ansvarig för Vipers juniorallsvenska lag, tränat Lagan i division 1, Väckelsång i division två ovh under många år varit ansvarig för den nationella innebandyutbildningen på Kungsmadskolan i Växjö.

– Det ska bli oerhört inspirerande att vara med i Ingelstads satsning framöver, ett lag som jag känner väl sedan innan och där jag vet att spelarna sätter laget före jaget. Det är en grupp som är i bra ålder, med en mix mellan gammalt och nytt, och som dessutom kryddat truppen inför kommande säsong. Jag ser fram emot utmaningen och är säker på att vi tillsammans kommer göra en riktigt bra säsong fylld med glädje och förhoppningsvis många vinster, säger Ola Karlsson till klubbens hemsida.

Ola Karlsson kommer att ha huvudansvar för Ingelstad IBK:s herrlag tillsammans Viktor Gustavsson. Den sistnämnde kommer att vara spelande tränare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons