Annons

Ny vd och sportchef för Växjö DFF

Växjö • Publicerad 10 september 2021
Foto: Privat/Lena Gunnarsson

Växjö DFF AB har anställt en ny vd samt en ny sport- och kanslichef. Civilekonomen Karl Jansson, som sitter i styrelsen för Växjö DFF AB med fokus på ekonomi, efterträder Jan Fors på vd-posten. Karl Jansson jobbar idag på Nordea och har tidigare suttit i styrelsen för Växjö Golfklubb.

– Det känns roligt och inspirerande att få axla rollen som vd i Växjö DFF. Jag är en stor lokalpatriot och när möjligheten att få bidra i utvecklingen till en klubb med sund ekonomi, starka värdegrunder och en sportslig långsiktighet var det inget att tveka på. Vi har många utmaningar att sätta tänderna i, men jag ser med ödmjukhet fram emot att få göra den här resan tillsammans med teamet i Växjö DFF, säger Karl Jansson om sitt nya uppdrag.

Annons

Dessutom blir Dennis Popperyd, med bakgrund som talangscout, ny sport- och kanslichef för Växjö DFF. Han kommer närmast från jobbet som kanslichef och föreningsutvecklare på Växjö Handbollsförening

– Jag är otroligt tacksam för förtroendet jag fått från föreningen och samtidigt väldigt taggad på att komma igång och bidra med det jag kan för att föreningen ska fortsätta utvecklas åt rätt riktning, säger han.

Dennis Popperyd har en bred idrottsbakgrund och tidigare varit talangscout för AIK Fotboll Akakdemi. I rollen som sportchef efterträder han Johnny Lindman som kommer att fortsätta engagera sig i styrelsearbetet för Växjö DFF.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons