Annons

Ny verksamhetschef i Vipers – klubbchefen lämnar

Växjö • Publicerad 3 maj 2021
Mathias Jordevik och Stefan Angeskog
Mathias Jordevik och Stefan AngeskogFoto: Privat/Pontus Steneros

Mathias Jordevik blir ny verksamhetschef i Växjö Vipers. Hans största fokus ska ligga på utveckling av ungdomsverksamheten, marknadsföring, samt föreningens cuper och läger.

– Jag är mycket tacksam för att nu få ta mig an denna utmaning. Jag hoppas kunna nyttja mina erfarenheter från arbetslivet där jag bl.a. jobbat som säljkårs, försäljnings och marknads - chef. Vid sidan om har jag tränat två tjejlag här i Vipers varför jag känner föreningen väl, säger Mathias Jordevik till klubbens hemsida.

Växjö Vipers klubbchef Stefan Angeskog lämnar sin anställning Vipers för att fokusera helt på sitt arbete som fastighetschef i Nivika. Han har under en period kört båda rollerna parallellt men lämnar under hösten Vipers. Han kommer dock att vara klar i klubbens ledning.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons