Nyförvärvet hjälte när Öster vann

Växjö • Publicerad 15 augusti 2020
200815 Östers Anton Andreasson jublar efter 3-1 under fotbollsmatchen i Superettan  mellan Öster och Brage den 15 augusti 2020 i Växjö.
200815 Östers Anton Andreasson jublar efter 3-1 under fotbollsmatchen i Superettan mellan Öster och Brage den 15 augusti 2020 i Växjö. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / COP 144 / JO0004Foto: JONAS LJUNGDAHL

Efter sju matcher utan tre poäng är Öster åter ett vinnande lag i superettan. Under lördagskvällen blev det 4–2 hemma mot Brage.

Petar Petrovic gav Öster ledningen i första halvlek. Brage kunde dock kvittera före paus. I andra halvlek kom två snabba mål från Östers danska anfallsvärvning Nicholas Mortensen. Brage reducerade, men i slutminuterna satte Mattias Pavic matchens sista mål.

Segern var förstås efterlängtad för Öster som nu samlat 17 poäng. Därmed är man sjua i tabellen, en poäng bakom dagens motståndare Brage.