Nyförvärvet i fokus när Lakers föll

Växjö/Göteborg • Publicerad 12 februari 2019

Växjö Lakers stjärnvärvning Kris Versteeg gjorde både mål och assist i sin första match för klubben. Den meriterade forwarden visade direkt att han kommer bli en stor tillgång. Mötet mellan Frölunda och Växjö Lakers gick till straffar och där gick bonuspoängen till Frölunda.

Kris Versteeg presenterade sig med en snygg assist till Roman Horak som gjorde matchens första mål. Frölunda kvitterade kort efter.

I andra perioden gjorde Versteeg också sitt första mål, men Frölunda kvitterade snabbt igen. Den här gången tog hemmalaget också ledningen i Scandinavium.

I tredje perioden lyckades Linus Fröberg kvittera till 3–3 när Lakers hade Daniel Rahimi utvisad. Efter en mållös förlängning blev det straffar och där avgjorde Ryan Lasch för Frölunda.