Annons

Nytt SM avgörs i Växjö

Växjö • Publicerad 7 juni 2024
Fortnox Arena
Fortnox ArenaFoto: JONAS LJUNGDAHL

Svensk Innebandy har beslutat att 2025 års Junior-SM ska arrangeras i Växjö.

– Det ska bli fantastiskt kul att få återvända till Växjö med ett av våra högt uppskattade ungdomsevenemang, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy, och fortsätter:

Annons

Landets främsta DJ18- och HJ18-lag ska koras den 19-21 april 2025. Tidigare i år var Växjö värdstad för Ungdoms-SM och nu får Växjö Vipers nytt förtroende som arrangör.

– Det är en otrolig stolthet att vi återigen får arrangera ett SM i Växjö. Att innebandyförbundet väljer Växjö som värdstad igen, är ett kvitto på att tidigare tävlingar och samarbeten har fungerat bra. Även den här gången kommer Växjö Vipers tillsammans med Växjö & Co att göra det vi kan för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra gäster, säger Albin Sköld, verksamhetschef för Vipers.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons