Öster använde skallen - upp på kvalplats

Växjö • Publicerad 21 oktober 2020
Denis Velic tränare i Östers IF.
Denis Velic tränare i Östers IF.Foto: Lena Gunnarsson

Östers IF fortsätter att vinna. Hemma mot Umeå nickade laget till sig tre nya poäng.

Öster tog ledningen efter 23 minuter. James Keene dök upp på en frispark från Billy Nordström och mötte bollen med pannan fram till 1-0. 20 minuter senare utökade Mattias Pavic till 2-0 efter att Stefan Karlsson hade slagit ett fint inlägg från höger nickade Pavic in bollen.

2-0 var också ställningen efter 45 spelade minuter. Några fler mål blev det inte denna kväll och Östers jakt i toppen av superettan går vidare. Jönköpings Södra spelade inte och därför är Öster just nu trea, tre poäng före J–Södra som alltså har en match mindre spelad.