Öster avgjorde på tilläggstid mot seriekollegan

Borås • Publicerad 27 mars 2021
Alen Zahirovic.
Alen Zahirovic.Foto: Andreas Nilelind

Öster besegrade seriekollegan Norrby med 2-1 i den näst sista träningsmatchen innan superettan har sin början.

Laget från Växjö tog ledningen i 21:a minuten genom Nicolas Mortensen som nickade in bollen efter en hörna från Emil Engqvist.

Norrby kvitterade med cirka tjugo minuter kvar att spela, men det var Öster som skulle visa sig vara det starkaste laget i slutminuterna.

Alen Zahirovic samlade upp bollen utanför Norrbys straffområde efter en frispark och smällde dit segermålet i den första tilläggsminuten av matchen.

Östers nästa match spelas mot Helsingborg under påskafton.