Öster avgjorde sent mot jumbon

Växjö • Publicerad 27 augusti 2022

Här saknas innehåll

På lördagen tog Öster emot tabelljumbon Östersund på Visma Arena i Superettans tjugoförsta omgång.

Öster inledde starkt och tog ledningen efter drygt 20 minuter. Målet gjordes av Adam Bergmark Wiberg efter en hörna som skapade oreda i bortalagets straffområde. Östersund skulle dock svara och strax innan halvtid lyckades de jämna ut resultatet till 1-1 genom Malcolm Stolt.

Resultatet såg ut att stå sig långt in i andra halvlek, men i 78onde minuten var Adam Bergmark Wiberg återigen på rätt plats vid rätt tidpunkt och kunde sätta bollen i mål. Matchen slutar 2-1. Publiksiffra: 2 525.

Adam Bergmark Wiberg och Tatu Varmanen jublar efter 2-1.
Adam Bergmark Wiberg och Tatu Varmanen jublar efter 2-1.Foto: JONAS LJUNGDAHL