Öster avslutar med förlust

Öster avslutade säsongen med hemmamatch mot Halmstads BK. En match som gästerna vann.
Växjö • Publicerad 10 november 2018

Halmstad tog ledningen efter 15 minuters spel och innan första halvlek var slut gjorde Öster självmål då Filip Örnblom spelade bollen bakåt mot Darmin Sobo som släppte in den mellan benen.

Under andra halvlek drog Öster på sig en straff som Halmstad satte. Efter drygt 70 minuter gjorde gästerna 0-4 och det dröjde fram till matchminut 84 innan publiken fick se Öster näta. Målskytt var David Johannesson och matchen slutade 1-4.

Innan och efter matchen avtackades Mario Vasilj efter 13 raka säsonger med kramar och stående ovationer från publiken.