Öster fortsätter att plocka poäng

Växjö • Publicerad 30 september 2021
Östers IF har nu spelat fem matcher utan förlust.
Östers IF har nu spelat fem matcher utan förlust.Foto: Urban Nilsson

Öster jagade sin fjärde raka seger under torsdagskvällens bortamatch mot AFC Eskilstuna. Något som såg ut som en omöjlig uppgift i första halvlek.

Eskilstuna förde spelet och skapade flera fina chanser. Det gav utdelning och lagen gick till halvtidsvila med 1-0 ledning för hemmalaget, efter att Eskilstunas Ashley Coffey skickat upp bollen i ena krysset.

Men Öster kom tillbaka i andra halvlek och efter tio minuters spel kvitterade Öster genom Jesper Westermark som nickade in 1–1 efter ett inlägg från Billy Nordström. Fler nätbollar blev det inte och matchen slutar oavgjort.

Östers segersvit bröts trots allt, men Växjölaget fortsätter att plocka poäng.