Öster håller tätt - besegrade Örgryte

Växjö • Publicerad 8 juli 2020
Damir Mehic har spikat igen.
Damir Mehic har spikat igen.Foto: Daniel Enestubbe

Östers IF släppte in 0-1 hemma mot Norrby i den första omgången efter 77 minuter. Sedan dess har laget fredat sin målbur väl. I de fyra efterföljande matcherna har nye målvakten Damir Mehic hållit sin nolla intakt.

Det efter att Öster på onsdagen besegrade Örgryte hemma med 2-0. Petar Petrovic sköt 1-0 på straff efter 40 minuter. I andra halvlek, efter 76 minuters spel, fixade Fredrik Lundgren 2-0.

I och med segern har Öster inlett superettan med tre segrar och två oavgjorda resultat. Rödblått parkerar som tvåa i serien - på samma poäng som ledande GIF Sundsvall.