Öster kryssade efter mardrömsstart

Göteborg • Publicerad 5 november 2018

Måndagens match mellan Östers IF och Gais, i omgång 29 av 30, slutade oavgjort.

Öster fick en mardrömsstart när Gais tog ledningen i fjärde minuten. August Wängberg nickade in en frispark och gjorde därmed 1-0. Växjölaget kvitterade först i den 75:e minuten när Stefan Karlsson sköt in bollen i mål efter ett inlägg av Oliver Silverholt.

I slutet av andra halvlek åkte Robin Malmkvist på en smäll i samband med en hörna. Efter vård kunde han resa sig och spela klart matchen som slutade 1-1 och som också ledde till att Öster nu ligger på en sjundeplats i tabellen.