Öster kryssade mot bottenlaget

Växjö • Publicerad 7 september 2021
.
.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Under måndagskvällen spelade Öster match mot Superettans tabelljumbo Västerås SK. En match som Öster hade behövt vinna för att skapa lite avstånd ner till bottenplaceringarna och passera några konkurrenter i tabellen. Men det blev oavgjort efter att lagen gjort ett mål vardera.

Matchens första mål kom på tilläggstid i den första halvleken. Efter en hörna gjorde en Västeråsback självmål, vilket gav Öster ledningen.

Tidigt i den andra halvleken kvitterade Västerås till 1-1, vilket blev slutresultatet.

Mellan plats nio och 16 i tabellen skiljer det fem poäng.