Annons

Öster skriver treårskontrakt med spelaren

Växjö • Publicerad 10 februari 2019
Foto: Oscar Appelgren

Förra säsongen lånades Calle Johansson in från Kalmar FF till Östers IF. Det har sedan tidigare varit klart att han också ska spela med Öster den här säsongen men inte om det skulle röra sig om en ny utlåning eller en värvning.

Under söndagen blev det officiellt att Öster värvar 20-åringen och köper loss honom från Kalmar. Mittfältaren har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

”Det känns fantastiskt skönt att ha skrivit på för tre år med klubben. Det har känts bra här redan sedan starten från förra året och trivs väldigt bra både i klubben och staden. Resan framöver med klubbens målsättningar tycker jag ser väldigt spännande ut och jag ser fram emot möjligheten att få fortsätta spela på Myresjöhus Arena och inför supportrarna”, säger Calle Johansson till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons