GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Öster släpper in upp till 3 000 personer

     Växjö • Publicerad torsdag 07:59
     Foto: SUVAD MRKONJIC

     Öster tar emot Jönköpings Södra på tisdag. Då kommer klubben att släppa in 3000 personer på Visma Arena.

     – Vi har gjort en plan utifrån de restriktioner som gäller just nu. Med de förutsättningarna har vi landat i att vi kan ta in en total publiksiffra på 3000. Vi har en modern fotbollsarena med rätt tydlig sektionering och med flera olika entréer i alla vädersträck. Så vi har en logistik som är bra och som gör att vi kan ta in så pass många, säger Östers klubbdirektör Jens Magnusson till Minboll.

     2019 var senast som det var fritt att släppa in så många åskådare som fick plats på arenan. Då hade Öster en publiksnitt på 2 267 åskådare.

     – Det är ganska svårt att ha en uppfattning om hur många som vill komma. Visst tror och hoppas man att många har en längtan till att se liveidrott och Öster igen. Samtidigt är vi fortfarande i en pandemi och det är semestertider där många är bortresta. Så det är lite svårt att veta exakt hur många som kommer på en sån här match. Men vi hoppas så klart att så många som möjligt kommer. Både klubben och laget behöver stöttningen, säger Jens Magnusson.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer