Annons

Öster tar in ny målvakt – Stulic lånas ut

Växjö • Publicerad 16 mars 2023
Öster plockar in målvakten Carl Lundahl Persson från IFK Hässleholm.
Öster plockar in målvakten Carl Lundahl Persson från IFK Hässleholm.Foto: HENRIK EBERLUND

Öster genomför förändringar i målvaktsbesättningen. Victor Stulic lånas ut till IFK Hässleholm via ett föreningssamarbete som innebär att han kan representera båda klubbarna.

– Victor är fortsatt en målvakt som vi tror mycket på. Men han har fått försäsongen förstörd på grund av skada och behöver spela matcher kontinuerligt under 2023. Via ett föreningssamarbete kan har representera båda klubbarna och kommer att träna med både Öster och Hässleholm under säsongen, säger sportchefen Vito Stavljanin.

Annons

Samtidigt ansluter Carl Lundahl Persson, född 2000, från just IFK Hässleholm. Han har tränat med Öster en längre tid och spelat ett antal matcher med laget under försäsongen. Kontraktet är skrivet över 2024 och han beskrivs som en ”stor och reslig målvakt som imponerat på ledarstaben under våren”.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons