Annons

Östers IF byter partner

Växjö • Publicerad 14 oktober 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Efter sex år med Puma väljer Östers IF att byta materialpartner. Från och med årsskiftet ska Adidas vara partner för elitverksamheten, akademi- och ungdomsverksamheten, Öster i Samhället och Östers IF Futsal.

"Vi på Adidas är glada och hedrade över att återigen få vara tillbaka hos Östers IF. Tillsammans upplevde vi bland annat cupguldet 1977 och sm-gulden 1978, 1980 och 1981. Det känns spännande att få vara med på Östers resa framåt. Att få arbeta tillsammans med en klubb som både satsar på en elit- och breddverksamhet, samt tar ett samhällsansvar genom Öster i samhället känns helt rätt för oss. Det värmer också lite extra att få arbeta tillsammans med ens moderklubb och föreningen jag supportar i Svensk Elitfotboll”, säger Eric Claeson, TeamSales Manager Sverige för Adidas, i ett pressmeddelande.

Avtalet är på sex år. Det kommer också gälla souvenirprodukter och officiell merchandise.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons