Annons

Östers representant efter mötet med Värnamo

Publicerad 9 oktober 2017
Foto: Nadia Hagberg

En konflikt mellan Östers IF och IFK Värnamo har blossat upp i slutdelen av säsongen. Östers IF har nämligen visat intresse, tagit kontakt och börjat förhandla med IFK Värnamos huvudtränare Christian Järdler utan att kontakta klubben.

Under måndagseftermiddagen träffades representanter för Östers IF och IFK Värnamo för första gången sedan Växjöklubben kom överens med Järdler. Men parter a är fortfarande oense.

Annons

– Vi är inte överens med IFK Värnamo om någon lösning. Men bara det faktum att vi suttit ner och pratat med varandra är ett steg i rätt riktning, säger Fredrik Gustafsson, sportsligt ansvarig i Östers styrelse och tillsammans med ordförande Jonas Karlsson, föreningens representant på mötet, till Smålandsposten och fortsätter:

– Jag måste säga att jag inte tycker det är särskilt nyanserat av IFK Värnamo att tala om krigsförklaring i den värld vi lever i dessa dagar. Men jag tänker inte delta i någon pajkastning. Vi har respekt för IFK Värnamo och förståelse för att de hamnat i ett svårt läge. Men det finns inget bra lägen att förlora en tränare man är nöjd med.

Läs en längre intervju här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons