Annons

Österspelaren skriver nytt kontrakt

Växjö • Publicerad 12 juni 2019
Foto: Jonas Ljungdahl

Inför höstsäsongen förra året kom forwarden Joao Pedro från Brasilien till Östers IF. Kontraktet skulle gå ut nu i sommar men nu står det klart att han får fortsätta i den röda tröjan.

"Joao är en skicklig spelare som tillför något extra till laget varje gång han spelar. Han har haft bekymmer med skador under sin tid här och har inte kunnat visa sitt bästa jag än. Dock har han hela tiden jobbat hårt för att ta sig tillbaka och i omklädningsrummet och utanför planen är det en omtyckt kille som är rolig att jobba med. Vi vet vilken potential han besitter och vilken nivå han håller när han är frisk och det har gjort att vi valt att behålla honom hos oss. Vi hoppas att han nu får fortsätta att vara frisk och bidra till lagets prestationer framöver”, säger tränaren Christan Järdler till klubbens hemsida.

Annons

Joao Pedro gjorde mål mot Brage förra veckan och ser fram emot att göra fler fina insatser.

– Det känns så bra och jag är verkligen glad över att få stanna i klubben. Jag vill fortsätta jobba hårt för att klubben ska nå sina mål. Förhoppningsvis kan jag fortsätta vara i form och spela många matcher med laget.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons