Pettersson sänkte Rögle

Växjö • Publicerad 21 augusti 2020
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

Förra veckan spelade Växjö Lakers hemmamatch mot Rögle BK. Det blev seger med 2-1 för Ängelholmslaget. Under fredagen möttes lagen på nytt, den här gången i Catena Arena. Det blev revansch för Växjö Lakers efter att Emil Pettersson gjort 4-3 under förlängningen.

Den före detta Lakersspelaren Olli Palola gjorde mål för sitt Rögle. Målet innebar 2-0 i början av den andra perioden men sedan gjorde Lakers två mål i perioden. Först genom Richard Gynge och sedan genom Joel Persson.

I den tredje perioden tog Rögle ledningen på nytt men med drygt två och en halv minut kvar av ordinarie tid gjorde Emil Pettersson 3-3. Tidigt i förlängningen gjorde Pettersson också matchavgörande 4-3.

Under försäsongen har Växjö Lakers vunnit mot HV71 med 5-1 och IK Oskarshamn med 3-1.