Annons

Positiva vindar för Öster – hon blir marknadschef

Växjö • Publicerad 9 november 2023
Natalie Serrate blir försäljnings- och marknadschef i Östers IF.
Natalie Serrate blir försäljnings- och marknadschef i Östers IF.Foto: Östers IF

Öster har tagit fina steg i rätt riktning de senaste åren, både på planen och vid sidan. Laget på planen kämpar om de främsta placeringarna i Superettan-tabellen och utanför planen visar siffrorna en ljus framtid.

Från 2021 till 2023 har omsättningen ökat från cirka 40 miljoner kronor till cirka 60 miljoner kronor. De nya intäkterna kommer från flera olika områden, men främst marknadsintäkter, merchandiseintäkter, matchdagsintäkter och transferintäkter sticker ut, skriver Öster på sociala medier.

Annons

Med anledning av detta kommer man nu förstärka organisationen. Natalie Serrate blir ny försäljnings- och marknadschef och vice klubbdirektör. Hon får därmed ett helhetsansvar för försäljning och marknad.

– Föreningen har haft en stark utveckling under de senaste åren. Det startade på allvar inför 2022 med en delvis ny paketering och uppstarten av vårt affärsnätverk Österfamiljen. Detta mottogs väl av marknaden och sedan Natalie kom in full ut inför 2023 har vi haft en fortsatt positiv utveckling. Det känns nu väldigt bra att vi kan bygga vidare med en ny roll in för att fortsätta resan framåt och bli ännu starkare, säger klubbdirektör Jens Magnusson till Östers sociala medier.

Serrate har tidigare varit försäljnings- och marknadsansvarig. En ny säljare kommer att rekryteras när hon får en större roll.

– Att ta mig an rollen som försäljnings- och marknadschef samt vice klubbdirektör för Östers IF gör jag med stor ödmjukhet och stolthet. Tillsammans ska vi fortsätta resan framåt och bli ännu starkare. Östers IF är en enastående klubb som har med hårt arbete, mycket hjärta och gemensam kraft ihop med fantastiska partners lyckats skapa en framgångssaga som sträcker sig långt utanför fotbollsplanen. Nu är det dags för nästa kapitel. Målet är klart. Vi siktar på att bli en allsvensk klubb, men vi siktar också på att bli mer än så. Vi siktar på att bli en klubb för alla och det är det som triggar mig, säger Natalie Serrate till Östers sociala medier.

Här saknas innehåll

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons