Annons

Rahimi lämnar Lakers

Växjö • Publicerad 2 april 2020
Daniel Rahimi.
Daniel Rahimi.Foto: Lena Gunnarsson

På torsdagen meddelade Växjö Lakers att SHL-klubben och Daniel Rahimi går skilda vägar. Försvararen kommer således inte att spela för laget nästa vinter.

– Tiden här har varit fantastisk. Ser man till första året var det rent sportsligt ett jättebra år där vi vann och man fick uppleva det som är det största man kan som SHL-spelare. Både för mig personligen och för laget var det såklart ett helt otroligt år, säger Rahimi till Min Hockey och fortsätter:

Annons

– Sen har vi kanske inte haft de två bästa åren nu men jag är ändå oerhört tacksam över att jag har fått vara en del av Växjö Lakers organisation och att jag har fått spela inför våra fans, samtidigt som jag kommer att sakna staden Växjö och alla fina människor som man har träffat och haft omkring sig.

Läs en längre intervju på Min Hockey.

Här saknas innehåll

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons