Räppe förlorade historiska hemmapremiären

Publicerad 14 april 2017

Division 2-nykomlingen Räppe förlorade långfredagens hemmapremiär mot IFK Berga med 2-1.

Det var Räppe som gjorde det första målet, redan efter 11 minuter genom Jacob Petersson. Men IFK Berga kvitterade tio minuter senare på nick av förre Österspelaren Tom Stahre. 1-1 stod sig halvleken ut och i den andra halvleken tog IFK Berga över. Med en kvart kvar av matchen kom också bortalagets ledningsmål till 2-1.

– Vi får jobba vidare. Jag tycker att vi speciellt i första halvlek gjorde bra motstånd, men sedan blev vi straffade direkt när vi tappade bollen, sa Räppes tränare Ilija Dobric till Smålandsposten efter matchen.

Förra veckan vann Räppe säsongspremiären, tillika debuten i division 2. Läs mer om den matchen här.