Växjö

Genrebild.
Genrebild.Foto: Filip Sjöfors

Räppe fick på lördagen med sig en poäng från mötet med Assyriska Turabdin i Jönköping.

Hemmalaget tilldömdes två straffsparkar. Vid det ena tillfället från elva meter satte Jönköpingslaget 1-1, vilket blev slutresultatet.

Assyriskas mål kom i den 72:e minuten. Dessförinnan hade Räppes Karl Hjertberg givit gästerna ledningen efter 21 minuter.

– Vi ledde med enda målet när Assyriska efter hörna fick bollen träffad på Björn Holmgrens arm. Björn rör inte armen, men domaren blåser ändå straff och Björn blir utvisad. Det var hårt dömt, säger Räppes tränare Ilija Dobric till Smålandsposten.