Rosén bakom avgörande i AHL-final

Toronto • Publicerad 3 juni 2018

Växjö Lakers-produkten Calle Rosén fortsätter att göra succé i Toronto Marlies. Hans lag har tagit sig till final i AHL-slutspelet Calder Cup.

Under natten till söndagen spelades den första matchen mellan Toronto och Texas. Det satt hårt inne men till slut var det hemmalaget Toronto Marlies som lämnade isen som vinnare.

I slutet av andra perioden stod det 4-2 till Texas men Toronto kom ikapp och förbi. Det sista målet gjordes med tio minuter kvar att spela.

Toronto Marlies fick ett powerplay, där Calle Rosén och Chris Mueller assisterade Trevor Moore, som gjorde avgörande 6-5.