Annons

Så spelar Växjö Lakers under försäsongen

Växjö • Publicerad 3 juni 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Lakers har spikat träningsmatcherna inför säsongen 2018/19. Det blir fyra matcher, varav två mot SHL-motstånd. Precis som VXOnews tidigare har rapporterat om möter Växjö Lakers Frölunda den 8 augusti i Varbergs Ishall. Den 18 augusti spelar Lakers mot Linköping i Halmstad Arena.

- Vi kommer i år att spela två träningsmatcher mot SHL-lag där vi spelar på neutral mark. Tanken med att lägga träningsmatcherna på mindre hockeyorter är dels för att stödja deras föreningar samt att nå ut med Växjö Lakers som varumärke och bredda vår supporterskara, säger Henrik Evertsson, vd och sportchef, till klubbens hemsida.

Annons

Dessutom åker Lakers som tidigare till Finland för två matcher och teambuilding. Den 23 och 24 augusti väntar matcher mot TPS och Tappara.

Skills Competition hålls den 6 augusti och Lakersdagen den 1 september inför CHL-matchen mot Salzburg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons