Annons

Säsongen över för Växjö Vipers

Växjö • Publicerad 4 april 2019
.
.Foto: Smålandsposten

Växjö Vipers har gjort säsongens sista match. Laget förlorade den sjunde och direkt avgörande kvartsfinalen mot Mullsjö med 8-3. Det innebär att Niklas Nordén också har gjort sin sista match som tränare för Vipers.

Flera ordinarie spelare saknades i Växjö Vipers och det decimerade laget lyckades inte stå upp mot hemmalaget Mullsjö.

Annons

Mullsjö vann den första perioden med 1-0 och i adra utökade hemmalaget i Nyhemshallen. Kort därefter reducerade Vipers genom talangen Samuel Folkesson Algman. Strax innan den sista periodpaus gjorde Mullsjö dock 3-1.

I den sista perioden reducerade Växjö på nytt tack vare ett självmål men i stället för att komma närmare gjorde Mullsjö två snabba mål och gick upp till en 5-2-ledning. Vipers reducerade genom Manuel Maurer men i jakt en ny sanslös vändning, som den i förra matchen, gjorde Mullsjö ytterligare tre mål och matchen slutade 8-3. De två sista målen gjordes efter att Vipers tagit ut målvakten.

Säsongen är över för Växjö Vipers.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons