Säsongens största förlust för Växjö DFF

Örebro • Publicerad 22 maj 2021
Emmi Alanen gjorde Växjö DFF:s tröstmål i Örebro.
Emmi Alanen gjorde Växjö DFF:s tröstmål i Örebro.Foto: LENA GUNNARSSON

Växjö DFF:s mardrömslika säsongsöppning fortsätter. I sjätte omgången borta mot KIF Örebro kom säsongens hittills största förlust. Det blev 1–4 efter att Örebro avgjort matchen tidigt.

Örebros första mål kom i matchens andra minut. Det var förra Växjö DFF-spelaren Jenna Hellstrom som spräckte nollan. Under första halvlek kom också ytterligare två Örebromål genom Karin Lundin.

Emmi Alanen gjorde Växjös mål i matchen i andra halvlek och reducerade siffrorna. Det var hennes och lagets andra för säsongen. Det var också faktiskt det första spelmålet eftersom det första kom i premiären på straff. Inhopparen Dessislava Dupuy gjorde matchens sista mål.

Växjö DFF är sist i den allsvenska tabellen med en poäng.