Seger för Växjö Lakers i derbyt

Växjö • Publicerad 30 november 2019
.
.Foto: SUVAD MRKONJIC

Växjö Lakers har haft en tung inledning på säsongen. Men under lördagen kom en efterlängtad seger borta mot Oskarshamn. Lakers vann matchen med 2-1.

Matchens första mål kom med knappt fyra minuter kvar av den första perioden. Det var Marcus Davidsson, assisterad av Roman Horák, som spräckte matchens nolla. Dessförinnan hade Davidsson också haft en annan puck i mål men det blev bortdömt.

I den andra perioden kvitterade Oskarshamn genom Nicklas Heinerö. I nykomlingen spelar nu tidigare Lakersspelarna Pontus Netterberg, Mathew Bodie och Jonas Engström. De blev dock poänglösa i matchen.

Inför den tredje perioden stod det 1-1. Växjö Lakers fick en drömstart och Roman Horák gjorde 2-1. Det blev också slutresultatet i matchen. Det var Växjö Lakers sjunde trepoängare på 22 matcher.