Segersviten lever för Vipers

Mullsjö • Publicerad 8 oktober 2018

Växjö Vipers har inlett säsongen på ett mycket bra vis. Under måndagskvällen tog laget hem säsongens femte seger på lika många matcher.

Det var Växjö som tog ledningen genom Ludwig Persson när Vipers mötte tabellåttan Mullsjö i Nyhemshallen. Innan perioden var över kvitterade hemmalaget.

Under den andra perioden kom fyra nya Vipersmål. Målskyttar var Niklas Ramirez, Jesper Sankell, Ludwig Persson och Tobias Bergfors.

Inför den sista perioden ledde Växjö med 5-3 och innan domaren blåste av matchen hade de tagit över spelet. Laget vann med 9-4 och det var Ted Nivestam, Jesper Sankell (gånger två) och Ludwig Persson som nätade. Mullsjö satte det fjärde målet med bara tre sekunder kvar av matchen.