Sena mål sänkte Växjö

Göteborg • Publicerad 30 juni 2018
Akrivbild.
Akrivbild.Foto: Lena Gunnarsson

I allsvenskans tionde omgång ställdes Växjö DFF mot Kopparbergs/Göteborg på bortaplan. En match Växjö förlorade med 3-2.

Växjö DFF tog ledningen redan efter 13 minuter genom Ritah Kivumbi och när laget tilldelades en straff satte skyttedrottningen Anna Anvegård 2-0.

Växjö behöll ledningen fram till slutet av matchen då Kopparbergs/Göteborg reducerade i 81:a minuten. Det dröjde inte länge förrän hemmalaget dessutom kvitterade till 2-2. I matchminut 93 avgjorde Kopparbergs/Göteborg när de satte ytterligare ett mål.