Växjö/Örebro • Publicerad 9 januari 2020
Lakers.
Lakers.Foto: Johan Bernström

Växjö Lakers slogs på torsdagen tillbaka borta mot Örebro och föll med 1-2.

Den första perioden slutade mållös. Växjö Lakers hade inlett bra men hemmalaget tog över mer och mer.

Under mellanakten tog Örebro ledningen genom Kristian Näkyvä. Lakers kvitterade när Roman Horák sköt 1-1, framspelad av Richard Gynge och Marcus Davidsson i powerplay efter 33:08.

Några fler mål kom inte mellan minut 20 och 40 och därav var ställningen lika på ett inför den tredje perioden.

Även den blev tredje perioden blev målsnål - men inte mållös. När 56 sekunder återstod avgjorde hemmaspelaren Linus Öberg.