Sent avgörande när Öster förlorade på nytt

Fotboll • Publicerad 13 maj 2023

Östers IF fick en smakstart hemma mot Gais på ett stekhett Visma Arena efter 20 minuter. Då hade nämligen Adam Bergmark Wiberg kontrat in 1-0 på egen hand.

Det tog dock inte lång tid innan gästerna från Göteborg smällde in 1-1, efter att Gustav Lundgren snurrat upp en försvarare och dundrat in kvitteringen.

Efter 1-1 i paus gick Öster för en ny ledning i matchen. Men i allra sista spelminuten var Gais-spelaren Filip Beckman framme på en retur och gjorde 2-1 i 96:e minuten.

Ett 2-1 mål som också stod sig ut och Öster förlorade ännu en hemmamatch. Nu har laget från Växjö tre raka matcher utan vinst. Gais gick upp i serieledning och Öster ligger på en tredje plats.