unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Sheriffen” lägger fotbollsskorna på hyllan

.
.
Foto: MICHAEL ERICHSEN

Denna höst är det sista Johan Persson gör i Östers IF. Ja, över huvud taget på en fotbollsplan som aktiv spelare. ”Sheriffen” kommer att avsluta spelarkarriären efter denna säsong.

- Kroppen håller inte längre för fortsatt spel på elitnivå och på den nivån jag vill kunna spela på. Tack vare detta har beslutet vuxit sig fram under året. Jag skulle vilja tacka alla som har varit med mig i min spelarkarriär, spelare, ledare och folk i min närhet. Jag har trivts fantastiskt bra i Öster under två sejourer som spelare och önskar klubben all lycka till i framtiden, säger Persson till Östers hemsida.

Persson och Öster har tre matcher kvar i superettan. Når inte laget kvalspel mot allsvenskan är det ”Sheriffens” sista matcher i karriären.