unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Shinnimin klar för ny klubb

190328 Växjös Brendan Shinnimin under kvartsfinal 4 i SM-slutspelet i ishockey mellan Växjö och Luleå den 28 mars 2019 i Växjö.
Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / Kod JO / Cop 144
190328 Växjös Brendan Shinnimin under kvartsfinal 4 i SM-slutspelet i ishockey mellan Växjö och Luleå den 28 mars 2019 i Växjö. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / Kod JO / Cop 144
Foto: JONAS LJUNGDAHL

Han har gjort 89 poäng på 142 grundseriematcher, tagit en grundserieseger och ett SM-guld. Nu står det klart att Brendan Shinnimin lämnar Växjö Lakers för spel i Adler Mannheim i Tyskland.

Det har sedan en tid tillbaka varit klart att Shinnimin inte kommer att tillhöra Växjö Lakers representationslag den kommande säsongen. Nu har alltså Lakers och den tyska klubben hittat en lösning.